MEGA MILLIONS
$ 356 MILLION
Estimated Jackpot - Jun 02, 2020

Muter lotre ing ponsel sampeyan!
Trek karcis, entuk tandha nalika sampeyan menang, lan mainake. Sinau luwih lengkap babagan app.

utawa sinau liyane babagan app kita

Powerball

00:00:00.0

nganti babak mengko

$ 125 MILLION

Latest Winning Numbers

Mega Millions

00:00:00.0

nganti babak mengko

$ 356 MILLION

Latest Winning Numbers

Lotto America

00:00:00.0

nganti babak mengko

$ 2.8 MILLION

Latest Winning Numbers

Lucky For Life

00:00:00.0

nganti babak mengko

Cara kerjane

Pilih Game Favorit Sampeyan

Sampeyan bisa muter Powerball, Jutaan Mega, lan liya-liyane ing negara sing saiki manggon! Sampeyan uga bisa entuk nomer sing menang, nggawe tanggal, lan jumlah jackpot ing atusan game lotre liyane.

Pilih Nomer Bejo Sampeyan

Muter nomer begja utawa pilih cepet mung rong tape. Tutul, Tutul, Tiket!

Entuk Tiket

Tuku nganti 50 tiket sekaligus. Kita bakal ngatasi kabeh saka ing kana lan sampeyan bakal ngerti yen sampeyan menang!

Nglumpukake ALL Winnings sampeyan

Sampeyan tetep 100% winnings sampeyan! Winner sampeyan bakal tetep ing imbangan sampeyan supaya sampeyan bisa muter luwih akeh tiket utawa njaluk dhuwit. Yen cukup Bejo tekan jackpot amba, sampeyan bakal ngubungi sampeyan lan mbantu sampeyan liwat proses penebusan.

Siap Kanggo Muter?

Download aplikasi Lottery.com ing App Store utawa Google Play Store. Nggawe akun kanggo miwiti muter ing sawetara wektu!

Play Saiki or Entuk ing Toko Toko

Cara Luwih Apik Muter Lotre

Kabeh Game sing Sampeyan tresna

Yen sampeyan ana ing salah sawijining negara LIVE, sampeyan bisa muter Powerball lan Mega yuta nyata saka piranti mobile sampeyan nggunakake app Lottery.com.

Nyaman

Playing the lottery on your phone is easy! Set up your account and start playing within moments. We can also remind you to play when jackpots are high.

Gunakake Aman

Lottery.com njamin safety kanthi nggunakake teknologi sing dadi industri sing mbuktekake identitas, umur lan lokasi kanggo menehi pengalaman lotre mobile sing paling apik lan aman.

Entuk Awis Gampang

Entuk kabeh winnings sing sampeyan pas menyang akun bank, kanthi aman lan aman, yen sampeyan menang! Sampeyan tetep 100 persen winnings sampeyan!

Ulasan Ing

5 Stars

"So happy I found this app! I get direct notifications for results, so no more hunting around and trying to find them. I can also get alerts when the jackpot reaches a certain level."

mister_brightside
5 Stars

"Aku wis pirang-pirang wulan iki nggunakake aplikasi iki lan nimbang salah sawijining aplikasi mriksa lotre online paling apik ing kono."

Musting0do
5 Stars

"Layanan pelanggan pancen apik tenan. Apa wae sing dakjaluk, dheweke mangsuli kanthi cepet lan nerangake kabeh kanthi jelas kanggo kula. Matur nuwun kanthi sanget."

BookAdinLove
5 Stars

"This app is really suitable for people who play the lottery. It helps us save so much time; you can buy tickets online and easily check the results."

CO210994